Welkom op de website voor autokeuring en rijexamens
van ACT (Brussel - Schaarbeek - Haren)
Autokeuring

Openingsuren

ACT-autokeuring en examencentrum rijbewijs enkel gesloten op wettelijke feestdagen.

Voor de exacte openingsuren verwijzen wij u graag naar de webpagina van het door u gekozen keuringsstation / examencentrum.


Ben je op zoek naar een boeiende job in een werkzekere omgeving, of zoek je eerder naar een leerrijke ervaring als jobstudent? Bezoek dan onze vacaturepagina's.

Welkom

Op de website van ACT vindt u alle nuttige informatie terug over haar activiteiten in de sector van de autokeuring en het rijbewijs.

Raadpleeg de antwoorden op veel gestelde vragen (autokeuring - rijbewijs), de huidige reglementering en onze nieuwsrubriek die u op de hoogte houdt van de meest recente ontwikkelingen in de sector.

Maak kennis met ACT en ontdek hoe we door de introductie van internationale kwaliteitsnormen onze dienstverlening optimaliseren.

ONLINE
AFSPRAAK
AUTOKEURING

KLIK HIER
ONLINE
AFSPRAAK
RIJBEWIJS

KLIK HIER


OPGELET -  Autokeuring Brussel-Schaarbeek - De voertuigen worden toegelaten aan het onthaal tot 16:30u. De toegang tot de parking kan bijgevolg, bij grote toevloed van voertuigen, afgesloten worden vr 16:30u. Wij raden u aan om een afspraak te maken teneinde zekerheid te hebben betreffende het ogenblik wanneer de technische controle van uw voertuig zal plaatsvinden.

Gelieve ook het verbod om te stationeren op de openbare weg te allen tijde te willen respecteren, in het belang van uw veiligheid en van de veiligheid van de andere weggebruikers.


NIEUW -  uitbreiding van de 'keuring op afspraak' 
Vanaf 04/01/2017 is het mogelijk om ook overdag uw voertuig (< 3,5t) 'op afspraak' te laten keuren in het keuringsstation van Schaarbeek, alle werkdagen van 7u30 tot 17u. Tijdens de laatavondopeningen op maandag- en donderdagavond, van 17u tot 19u, blijft enkel keuring op afspraak mogelijk.

Meteen de beschikbare plaatsen raadplegen en een afspraak maken: http://planning.autocontrole.be.

INFO -  Welke nummerplaat noodzakelijk voor de tweedehandskeuring (keuring voor verkoop) 
U wenst uw wagen te verkopen of u wenst een tweedehandsvoertuig aan te kopen? Dan moet dit voertuig onderworpen worden aan een 'tweedehandskeuring' om een aanvraag tot inschrijving te bekomen. Maar welke nummperplaat dient op het voertuig (auto en bedrijfswagen) te worden aangebracht? Meer informatie vindt u deze brochure.

INFO -  Ook in Haren keuring op afspraak voor voertuigen > 3,5t 
Meteen een afspraak maken: http://planning.autocontrole.be.

INFO - Ruimere openingsuren AUTOKEURING op maandag & donderdag van 17u tot 19u (op afspraak)
Op maandag en donderdag wordt er in de keuringsstations van Schaarbeek/Evere tussen 16u00 en 19u00 gekeurd op afspraak. Om een afspraak te kunnen maken dient de klant (particulier en bedrijf) zich eenmalig aan te melden.
Hiervoor kan u terecht op http://planning.autocontrole.be.

Raadpleeg WACHTTIJDEN via onze WEBCAMS
Raadpleeg hier de wachttijden voor een ACT keuringsstation naar keuze; vergelijk de wachttijden tussen keuringsstations en bepaal zo waar je op dit ogenblik het vlotst kan worden geholpen. Een gratis service voor onze klanten!Samen zorgen we voor een veilig en
milieuvriendelijk wegverkeer


© 2009  -  webmaster: ir. Frank Meylaerts  -  Wettelijk bericht

Voor informatie over autokeuring en examencentra in een andere regio  klik hier