Nieuws over het reilen en zeilen binnen de sector autokeuring en rijbewijs
Nieuws

Stijging van het aantal afspraken
Keuren op afspraak: stijging van 10% van het aantal afspraken tov zelfde periode in 2013

Sinds enkele jaren is het mogelijk om in de 10 keuringsstations van KM uw voertuig te laten keuren op afspraak, en dit zowel in het geval van de jaarlijkse periodieke keuring, als in het geval van een keuring voor verkoop (KVV). Deze dienst is kosteloos.

Afspraken kunnen geboekt worden 24u/24u via onze website http://afspraken.km.be/, of telefonisch via ons contactcenter tijdens de kantooruren op het algemene afsprakennummer 059/25.55.55 .
Alle KM keuringsstations bieden afspraken aan op maandag- en donderdagavond (tussen 16:30 en 19:00) en de meeste bovendien ook op weekdagen gedurende de dag. Door gebruik te maken van deze service spaart u tijd uit en verloopt uw bezoek aan de keuring een stuk vlotter.

In de eerste vijf maanden van 2014 steeg het aantal afspraken in onze keuringsstations met 10% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Een duidelijk bewijs dat deze extra service die KM aan haar klanten biedt als een belangrijke meerwaarde wordt ervaren door onze klanten. Wij hopen dan ook u als klant de eerstvolgende keer op afspraak te mogen ontvangen!
Terug naar vorige pagina